2016

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamasını okulumuz Lise ve ortaokul öğrencilerimizle Sosyal Bilimler zümresinin hazırladığı programla gerçekleştirdik. “Kadın Hakları Konusunda farkındalık oluşturmak” adlı projemizin  2.aşamasını, Öğrencilerimizin panel sunumlarının ardından Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfından Sosyal Hizmet Uzmanı Martina Gaidzik öğrencilerin Toplumdaki Kadın / Erkek algısı, düşüncesi üzerine farkındalıklarını ortaya çıkarmaya yönelik bir atölye çalışması yaptı.

Sıra Panel Konuları Öğrenciler
1 *Dünya Kadınlar Günü kutlamasının tarihçesi *Genel olarak kadın hakları Lara Aktaş ( 9 /A)
2 *Kadının toplumsal olarak özgürlüğü Ali Özsoy ( 11 / A)
3 *Kadına yönelik toplumsal sorunlar ve çözüm yolları *Helin Dicle Taş ( 10 / A)