“Bilinçli Ebeveyn Olmak” konulu Rehberlik sempozyumumuz 13 Aralık’da okulumuzda gerçekleşti. Bilgen Terapi Enstitüsü, Okul Rehberlik Birimi ve Okul Aile Birliği işbirliği ile 9 farklı konuda velilerimize ve öğretmenlerimize bilgi paylaşımında bulunuldu.

“Okul Çağı Çocuğunun Gelişim Özellikleri" ( Konuşmacı; Psikolog& Psikoterapist Garo Topuzoğlu)
    “Ergenlerin Gelişiminde Sağlıklı Beslenme Alışkanlıkları Oluşturmak”( Konuşmacı; Diyetisyen Müzeyyen Çelik)
    “Çocuklarda Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” (Konuşmacı; Psikolog Ezgi Hazal Kayan)
    “Ergenlik Dönemi ve Günümüz Gençlerini Anlamak” (Konuşmacı;  Psikolog& Psikoterapist Garo Topuzoğlu)