2019
Özel Yıldız Koleji lise öğrencileri Fizik Öğretmeni Alper AYDIN önderliğinde “ Hayata Bir Umut Ver “ projesi kapsamında kendi yaptıkları pet şişe toplama kutularına doğada 400 yılda kaybolan plastik şişeleri toplamışlardır. Okul gezisi olarak bahçe markete gidip, fidan ve tohum alarak pet şişelerden yaptıkları saksılar ile okullarını renklendirdiler. Toplanan pet şişelerin kapakları ise tekerlekli sandalye almak için ilgili kurumlara gönderilmek üzere toplanılmaktadır. Tüm Türkiye kapsamında MEB tarafından yürütülen “ Sıfır Atık “ projesine desteklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.