Paintball Gezisi
Okulumuzun bu sene ilk defa düzenlemiş olduğu Paintball aktivesi öğrencilerimiz tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Beden Eğitimi öğretmenimiz Esen Uzun rehberliğinde düzenlenen gezide öğrencilerimiz Kilyos Akay Paintball Alanında, doğa ile iç içe bir gün geçirdiler.
27 Ekim 2018 Cumartesi günü öğrencilerimizle beraber oyun alanına vardıktan sonra takımlara ayrılarak boya savaşımız başladı. Rehberlik Öğretmenimiz Ali Varol da öğrencilerimizin heyecanına ortak olarak oyunlara dahil oldu. Sırasını bekleyen öğrencilerimiz ise doğada olmanın keyfini çıkardı.
Sahada oyunun tadına varan öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan mangal partisinde karınlarını doyurdular.
Sonbaharın güzel gününe denk gelen etkinliğimiz sayesinde öğrencilerimiz, güzel anılarına bir yenisini daha eklemiş oldular.