Ortaokul

Ortaokul seviyesi müzik programımız öğrencilerimize kendini müzik yoluyla ifade edebilmeyi, özgüvenleri yüksek ve evrensel müzik dinleme alışkanlığı edinmiş birer birey olmalarını hedefler.
Bu doğrultuda ders içeriklerimizde,
» Rock Müzik, Caz Müzik, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziğinden örnekler dinleme,
» Toplu şarkı söyleme çalışmalarına yer verilmektedir.
Bire bir yapılan çalışmalar sonucunda müziğe özel kabiliyeti bulunan öğrencilerimiz bu alanda ilerlemeleri doğrultusunda yönlendirilirler.
Öğrencilerimiz aynı zamanda koro çalışmalarına katılı ve önemli gün-hafta kutlamalarında sahne alır.

Lise

Okulumuzda lise öğrencilerimizle derslerimiz seçmeli görsel sanatlar ve müzik olarak ayrılmaktadır. Müzik seçen öğrencilerimizle,