Yıldız Koleji yeni İlkokul Kampüsü açıldı.
1964 yılında kurulan Kolejimizin yeni yapılanma planları kapsamında 4. Levent`te açılan yeni kampüsümüz 1500 m2 arazi içerisinde 1000 m2 kapalı alana sahip.
Küçük yaş grubu ihtiyaçları gözetilerek yapı malzemeleri seçilen ve eğitim öğretim için gerekli en yeni teknolojik altyapıya sahip okulumuz doğa ile iç içe bir konsept anlayışı ile inşa edildi.
Erginoğlu – Çalışlar Mimarlık Firmasının mimari konsept ve projesini hazırladığı yeni İlkokul binamız butik okul anlayışı kapsamında 2 İlkokul Hazırlık dersliği, 8 İlkokul dersliği, 2 açık derslik, atölye, spor salonu, kütüphane, yemekhane ve 1000 m2 bahçeden oluşuyor.