Okulumuzda, "öğretmenlik dışında", yönetim sekreteri, sekreter, kütüphane sorumlusu, bilgi işlem sorumlusu, muhasebe sorumlusu, ön muhasebe elemanı, dahiliye/satın alma memuru, aşçı, kantin görevlisi, güvenlik elemanı, araç sürücüsü, hizmetli, yönetim destek personeli gibi kadrolarda görev almak isteyen adaylarda aynı formu doldurabilir veya CV lerini e-posta (genmud@yildizkoleji.k12.tr) ile iletebilirler.

Özel Yıldız Koleji'nin 4. Levent Okul Öncesi & İlkokul ve 1. Levent Ortaokul & Anadolu Lisesi dışında İstanbul dışı veya içi Yıldız ibaresi taşıyan başka kurumlarla herhangi bir ilişkisi yoktur Başvuru esnasında bu hususa dikkat edilmesini önemle rica ederiz.