Burslar
Yıldız Koleji her yıl Burs komisyonunu belirlediği adet ve oranda başarı veya ihtiyaç bursları vermektedir.

Her yıl Ortaokul 5. sınıfımız için açmış olduğumuz bursluluk sınavımızda başarı bursu almaya hak kazanmış öğrenciler burs oranı ve adedine göre sınıf kontenjanı doğrultusunda belirlenen zaman aralığında kayıt olurlar. Bu zaman aralığında kayıt olunmazsa burs hakkı burs hakkı korunmaz.

Lise 1. Sınıfımız için ilan edilen başarı bursu oranı ve adedine göre LGS puanı yeterli öğrenciler sınıf kontenjanı doğrultusunda belirlenen zaman aralığında kayıt olurlar. Bu zaman aralığında kayıt olunmazsa burs hakkı korunmaz.

Veli yıl içinde geçerli sebep belirterek ihtiyaç bursuna başvurabilir. Burs komisyonu yıl içinde gelen başvuruları yılsonunda öğrenci performansı üzerinden değerlendirir ve kabul edilen başvurulara ihtiyaç bursu bütçesi içinden takip eden eğitim-öğretim yılı için çeşitli oranlarda burs verebilir.

Öğrencinin gerek başarı, gerekse ihtiyaç burslarını takip eden yıllarda sürdürebilmesi akademik başarı, sosyal başarı ve okul kurallarına uymasına bağlıdır.

İndirimler
Yıldız Kolejinde yapılan tüm indirimler eğitim – öğretim ücreti üzerinden yapılır.
» Yıldız Koleji mezunlarının kardeş, çocuk ve torunlarına %10 indirim uygulanır.
» Milli Eğitim, Milli Savunma ve Emniyet Mensubu çocuklarına %10 indirim uygulanır.
» Peşin ödeme indirimi dışında mükerrer indirim yapılmaz.
» Erken kayıt döneminde yapılan kayıtlarda, ilan edilen erken kayıt ücreti uygulanır.