"Bir Dilek Tut" sosyal sorumluluk projemiz kapsamında kardeş okulumuz Sakarya Düzyazı İlkokuluna 2. gezimizi gerçekleştirdik.
Geziye 18 öğrencimiz, 3 velimiz ve 2 öğretmenimiz katıldı.
Öğrencilerimiz daha önce hazırladıkları deneyleri kardeşlerine yaptılar. Eğlenceli oyunlar oynattılar. Duvara hep beraber resimler çizdiler. Paylaşmanın hazzını yaşayarak tattılar.
Bu projede yer alan okul idaresine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür ederiz.
#yildizkoleji #yıldızkoleji #yildizkolejiilkokulu #yildizkolejiortaokulu #yildizkolejilisesi